Bejelentés


Ya Habibi Törzsi-tánccsoport Női erő, tradíció, összetartozás


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Szeptembertől kezdő törzsi csoport indul

Szeptember 4-től kezdő törzsi oktatás indul Egerben a Kertész u. 88-ban. Órarend, kedvezményes bérletárak és akciókért kattints ide

tovább >>


Szeptembertől kezdő törzsi csoport indul

Szeptember 4-től kezdő törzsi oktatás indul Egerben a Kertész u. 88-ban. Órarend, kedvezményes bérletárak és akciókért kattints ide

Szeptembertől kezdő törzsi csoport indul

Szeptember 4-től kezdő törzsi oktatás indul Egerben a Kertész u. 88-ban. Órarend, kedvezményes bérletárak és akciók az Orarend-Eger menüpont alatt.

tovább >>


Legközelebbi fellépéseink

Április 27-én fellépünk a Tribelly Hastáncgálán, ezt követően pedig május 1-én a Szépasszonyvölgyben, az idei Tánckavalkádon találkozhattok velünk. Sok szeretettel várunk mindenkit!

Nagy siker a Szultána hastáncversenyen

Nagyon boldogok vagyunk! Mi lettünk a legjobb csoport a versenyen! Sőt, még egy különdíjat is kaptunk, a mi koreográfiánkat találta a legjobbnak a zsűri! Köszönjük!

tovább >>


Nagy siker a Szultána hastáncversenyen

Nagyon boldogok vagyunk! Mi lettünk a legjobb csoport a versenyen! Sőt, még egy különdíjat is kaptunk, a mi koreográfiánkat találta a legjobbnak a zsűri! Köszönjük!

Orient Expo 2010.

Az Orient Expon készült videófelvételek már láthatók a videók között!

tovább >>


Bűnbánat

Mindenkitől elnézést kérünk, amiért ilyen sokáig nem frissítettük az oldalakat, reméljük, most már sűrűbben lesz rá lehetőség! Ami közben történt: Anita ismét közöttünk! Anita visszatért babája mellől, újra táncol és tanít. Voltunk néhány fellépésen és pár versenyen, amiken elég jól szerepeltünk. Füzesabony I. hely Eger II. hely Egerben Sylia szólóban is indult, ő is II. helyezést ért el. Valamint 1-1 különdíj csoportban és szólóban, Budapest Sylia szólóban különdíj. Anita tanítványai is indultak Egerben, ez volt az első igazi megmérettetésük, ügyesek voltak, gratulálunk nekik!

tovább >>


Már öten vagyunk!

Ezúton értesítünk minden kedves ismerőst, hogy új taggal bővültünk, bár egy keveset még várni kell az új tagunk fellépésére, ugyanis nőnie kel még pár centit... Neve Nagy Lilianna, és találtok róla pár képet a Képek - Lili menüpont alatt.

tovább >>


Nyertünk Füzesabonyban!

Örömmel jelenthetjük, hogy maximális pontszámmal nyertünk a füzesabonyi Eli Shanti hastáncversenyen. Szintén maximális pontszámmal nyert a gyöngyösi Lívia és a Kelet Gyöngyei csoport egy fergeteges szamba dobszólóval, első helyen végzett Hodai Anett tanítványa, Juhász Dominika, és második lettek (az első helyezettel azonos pontszámmal) Faatimah lányai. Mindannyiuknak sok szeretettel gratulálunk!

BUÉK 2009!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

SZAPORODUNK!!!

Az év legjobb híre!!!!!!! Szaporodik a csapat, igaz kicsit még várnotok kell rá, hogy láthassátok, hisz új tagunk jelenleg még pocaklakó. Kis rossz hír az örömben, hogy mamája most kis ideig nem táncolhat, ezért őt (aki, talán már kitaláltátok, Anita) most nélkülöznünk kell. Mi már várjuk vissza nagyon, és amint lehet, szeretnénk, ha pocaklakónk is mihamarabb színpadra léphetne (még ha egyenlőre csak pocakban is)! Reméljük, mindannyian velünk örültök!

Versenyen voltunk...

Bizony versenyen voltunk Szolnokon, és 127 ponttal 4. helyezést értünk el. Ami még szebb, hogy csak 2 ponttal maradtunk le a dobogóról, 3-al pedig a második helyről. Szóval nagyon örültünk az eredménynek. 24 csoport szállt versenybe, és sajnos nem volt külön törzsi kategória, így együtt versenyeztünk a raks sharkisokkal. Mindenesetre mi voltunk a legeredményesebb törzsi csoport.

tovább >>


Eger -Évzáró Hastáncest - Shindaji

December 6-án Shindaji Hastáncest Egerben. Mindenkit szeretettel vár a szervező Tribelly Hastánckör! Akit érdekel a dolog jelezzen vissza legkésőbb november 10-ig a Tribelly tagjainál.

tovább >>

Üdvözlünk a Ya Habibi Törzsi-tánccsoport honlapján!

Valami különlegeset keresel? Nem csak a lengeruhás lányok, hanem egy izgalmas kultúra is érdekel? Jó helyen jársz!

A csoport 2006. óta táncol ebben a felállásban. Kezdetben hagyományos raqs sharkit táncoltunk, azonban 2007. óta szinte kizárólag törzsi táncot járunk. A csoportban négyen táncolunk, nagy hangsúlyt fektetve az összhangra. Ez az összhang köszön vissza megjelenésünkön is, mely teljesen elüt a konvencionális hastáncöltözéktől, hiszen a törzsi tánc nemcsak az arab és egyiptomi hastánc elemekből áll, hanem magába foglalja a Maghreb-térség (Észak-Afrika), indiai és más közel-keleti törzsi táncok alapjait, lépéseit is. A színes, bő nadrágok és szoknyák, virágok és hajdíszek mellett szemet gyönyörködtető, különleges, berber és afgán törzsi ékszerek teszik különlegessé a dinamikus és rendkívül impulzív táncot. Ez a tánc azonban nem a férfiakat szolgálja ki, a hangsúly nem a kivillanó combokon, a sokat sejtetően áttetsző apró ruhadarabokon és a mély dekoltázson van. Mi az embereknek táncolunk, mindenkinek, akit megérint a táncban egyaránt meglévő női erő, szépség, és tradíció.

2006. óta folyamatosan fellépünk Egerben és a környékbeli településeken. Rendszeres résztvevői vagyunk az Egerben évente kétszer megrendezésre kerülő Shindaji Hastáncestnek, az Egercsehi falunapoknak és bányásznapoknak. Táncoltunk Mezőkövesden, a Reneszánsz napokon, az I. Bogácsi Nyári Hastáncfesztiválon is. Unod már az egyhangú bulikat? Valami különlegessel szórakoztatnád a vendégeidet? Ide kattintva az információs oldalon találod magad... Itt pedig az aktuális fellépéseinket találod Ha a képre kattintasz, megtudhatod, hogy hol csatlakozhatsz tanítványainkhoz: Számítógépeinket az SOS rendszergazda csapata üzemelteti


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!